۱۳۹۹ يکشنبه ۴ آبان
.
دکتر شاوران، دبیر هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان اعلام کرد: استمرار نظارت بر فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در دوران کرونا
.

دکترسید حمیدرضا شاوران، دبیر هیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان بر استمرار نظارت بر فعالیت های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان در دوران کرونا تاکید کرد .

وی با بیان این مطلب که با شروع  همه گیری ویروس کرونا از اسفند ماه 98، نظارت‌های این دبیرخانه بر فعالیت های آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از نظارت میدانی به نظارت مجازی و الکترونیکی تغییر کرد،افزود: با شروع دوره کرونا و با توجه به تغییر سیستم های آموزشی مراکز آموزش عالی از حضوری به مجازی از نیمسال دوم 99-98 بر اساس دستورالعمل صادره از دفتر نظارت و ارزیابی وزارت عتف در اولین اقدام و با همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پس از دریافت رمز ورود به سامانه های آموزش الکترونیکی این مراکز، فعالیت‌های آموزشی آنان مورد ارزیابی قرار گرفت و نتایج به دست آمده از بررسی زیرساخت‌ها و فرایندهای آموزشی و درصد تشکیل کلاسهای غیر حضوری و میزان مشارکت اساتید و دانشجویان در بسترهای آموزش مجازی به مراجع ذیربط منعکس گردید.

دبیرهیات نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان، همچنین برگزاری جلسات منظم کارگروه‌های انتصابات دانشگاه جامع علمی کاربردی و شورای نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور به صورت مجازی با حضور دبیر هیئت را از دیگر فعالیت های این دبیرخانه طی ماه های اخیر ذکر کرد و افزود: در کنار برگزاری کارگروه های تخصصی به صورت مجازی و بعضاً حضوری (با رعایت شیوه نامه های بهداشتی ) بازدید های کارشناسان این دبیرخانه در موارد خاص و با هدف رسیدگی به مسائل و مشکلات برخی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی همچنان ادامه داشته است.

دکتر شاوران، فرصت پیش آمده در دوران کرونا را فرصتی مناسب برای این دبیرخانه به منظور تدوین و تهیه شیوه نامه های لازم با هدف تغییر رویکرد نظارت و ارزیابی از حضوری به مجازی و یا ترکیبی از این دو روش برشمرد و افزود: بهره گیری از نظرات کارشناسان به خصوص اعضای کارگروه های تخصصی و استفاده از ظرفیت های هیات نظارت و ارزیابی استان در خصوص این تغییر رویکرد مورد توجه و تاکید بوده است

تاریخ:
1399/07/23
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - معاونت آموزشی - طبقه اول - دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استانی
nezarat.ostani@staf.ui.ac.ir

تلفن: 37932895-031 تلفکس: 36688303-031